Langtur på ski.

I romjula planlegger min kjære og jeg å gå en skitur. Altså en langtur på ca 5 dager i Jotunheimen med bikkjene våres. Vi har finni en fin rute på ca 8 mil. Det er noen DNT hytter langs ruta så vi kan velge det eller telt. Men satser vel helst på telt, litt av sjarmen det. Det krever jo å litt planlegging og ingen av oss er no særlig godt trent men vi tar det som en tur. Kanskje detta vil gi oss en liten forsmak på det å krysse grønnland på ski. Noe vi å har veldig lyst til å gjøre om ikke så alt for mange år.
Det vil da si at jeg må få tak i no fjellski med sko. For det har jeg ikke. Kanskje jeg får kjøpt no brukt. Noen som har no tips?

Ang Alaska turen så har vi i hvertfall fått ordna leiebil. Mangler fortsatt en snøscooter, men håper å få kjøpt en om ikke lenge. Gleder meg så sinnsykt til å dra tilbake til alaska. Krysse Alaska med snøscooter igjen. 😃👍

#juletur #friluftsliv #skitur #Jotunheimen #hund #ski

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

heidijh

heidijh

27, Sør-Aurdal

27 år gammal jente som er gift med verdens beste mann. Vi bor i vakre, varierte Valdres. Livet består av hund og hest. Hundekjøring har vi tatt en liten pause i fra. Men der kommer vi sterkere tilbake om et par år. Jeg er ingen kløpper på å skrive, har en mild grav av dysleksi og i tillegg var skole no tull. Men jeg har drømmer, mange drømmer. Jobber som bare det for å få oppfylt noen av våres/mine drømmer.

Kategorier

Arkiv

hits