Himmelen har fått en ny stjerne.

I dag har himmelen fått en ny stjerne. Bonzo sitter nok i sleden på seppalas spann og trur han er helt sjef. Han sjøl var sikker på at han var en husky helt til minusgradene meldte sin ankomst. Bonzo var en over middels glad og fornøyd hund. Han elska alt og alle. Fantes over hode ikke no vondt i han. Han var nok å en smule egoistisk hund, så lenge han sjøl hadde det bra, komfortabelt så var det ikke så nøye med resten. Poivo har vært den perfekte verge for Bonzo, han har blitt liggi på og tråkka på en hel masse ganger. Blir ufattelig tomt her hjemme uten bonzo, han hang i hæla på oss hele tia og det gikk ikke en dag uten at vi klarte å få tråkka på han. Han hadde å en veldig tøff start på livet, men var så heldig og bli "redda".
En hund som har betydd så uendelig mye for meg, du kommer til å bli dypt savnet Bonzo. Nå har du ingen flere vondter.. 💜

#sorg #hund #rip

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

heidijh

heidijh

27, Sør-Aurdal

27 år gammal jente som er gift med verdens beste mann. Vi bor i vakre, varierte Valdres. Livet består av hund og hest. Hundekjøring har vi tatt en liten pause i fra. Men der kommer vi sterkere tilbake om et par år. Jeg er ingen kløpper på å skrive, har en mild grav av dysleksi og i tillegg var skole no tull. Men jeg har drømmer, mange drømmer. Jobber som bare det for å få oppfylt noen av våres/mine drømmer.

Kategorier

Arkiv

hits