Når mannen er ukespendler.

Jaja. Da var det søndag igjen og det betyr at mannen skal dra avgårde til brakka si igjen. 4-5 dager til jeg ser han igjen.. Egentlig er det litt greit å, man slipper jo å gå lei hverandre. Men er å veldig kjedelig, jeg greier ikke å slappe helt av når jeg er aleine, er skikkelig husredd hvis man kan kalde det det. Rett og slett redd for å være aleine, i tillegg er jeg mørkredd.. Er redd for å glemme no, gjøre no galt osv.. Huska jeg på å skru av ovnen? Huska jeg døra osv. Jeg kan sjekke alt 100 ganger før jeg drar på jobb.. Så fort mannen drar låser jeg alt av dører, soveromsdøra står alltid åpen mens jeg sover. Om sommeren tørr jeg ikke å soveromsvinduet oppe. Noe så teit egentlig, sånne ting tenker jeg ikke over i det hele tatt når mannen er hjemme . Heldigvis har jeg dyr, 3 hunder, 2 ponnier og 4 kaniner, hadde det ikke vært for de veit jeg ikke hva jeg hadde gjort.. Når jeg har dissa dyra må jeg jo ut uansett. Jeg stortrives i dems selskap, hos kaninene kan jeg sitte ute hos i flere timer, samme med ponnia,.Bare kose og børste de. Samtidig får jeg trim, ponnitrolla og bikkjene må jo ha trim. 😃 når jeg er med dyra glemmer jeg liksom alt annet.. Har verdens beste kaniner, hunder og ponnier..
Skulle sikkert ha vært litt mer sosial bland mennesker å, men det steget er litt vanskelig å ta i bland. Litt fordi jeg har så mye å gjøre med dyra osv, og litt fordi jeg liker å "isolere" meg inne i huset når alt er gjort for dagen.. 😜 Herregud, nå hørtes jeg skikkelig sutrete ut. Det får heller gå. Tyder på at gubben gir meg den tryggheten jeg trenger når han er hjemme. Og det er godt. Jeg elsker mannen min, han er bare helt rå... 💜

I dag før gubben dro så tok vi en liten kjøretur, kjørte og såg på drømme huset vårt som bare står og forfaller. Helt forferdelig trist og se. Eller huset er vel i ganske god stand enda. Men er ingen som er der å vedlikeholder eller noen ting.. Den plassen hadde virkelig vært en drøm å få bodd på. Stor tomt, nydelig utsikt, ikke en eneste nabo i sikte, låve er det der å. Perfekt sted å ha hunder når vi får det igjen å. Sukk.. Håper vi en vakker dag kan få kjøpe det.. Lov å drømme vel..
Bildet er utsikten fra stedet.. 😃 helt fantastisk.

#personlig #hverdag  #terapidyr

4 kommentarer

Mittfamilieliv

22.11.2015 kl.19:01

Håper dere får drømmehuset tilslutt! :)

astmaogallergi

22.11.2015 kl.19:51

Nå bare "ramla" jeg over innlegget ditt, og du har mange bra poeng der synes jeg. Mørkeredd, eller husredd, som jeg kaller det er jeg også. Liker ikke å sove hjemme uten mann. Nå har jeg ei jente på 7 år da så alene er jeg ikke, men jeg kan liksom ikke krype til sengs med henne kl 20 heller (selv om jeg har gjort det også jeg) Håper uka går bra! Flott utsikt fra drømmehuset :)

heidijh

02.12.2015 kl.22:58

Godt å høre det ikke bare er meg ??

heidijh

02.12.2015 kl.23:00

Ditt svar:

Godt å høre det ikke bare er meg ??

Skriv en ny kommentar

heidijh

heidijh

27, Sør-Aurdal

27 år gammal jente som er gift med verdens beste mann. Vi bor i vakre, varierte Valdres. Livet består av hund og hest. Hundekjøring har vi tatt en liten pause i fra. Men der kommer vi sterkere tilbake om et par år. Jeg er ingen kløpper på å skrive, har en mild grav av dysleksi og i tillegg var skole no tull. Men jeg har drømmer, mange drømmer. Jobber som bare det for å få oppfylt noen av våres/mine drømmer.

Kategorier

Arkiv

hits