Kaniner i lange baner..

I dag kom det to nye kaniner på tunet.  En belgisk kjempe og en dverg Wedder.  Trampe som jeg da har fra før fikk det travelt med å være sjef.. Helt til kjempen satte seg på han. 
Jeg syns det er viktig at kaniner har god plass,  sånn at de kan løpe og herje. Blir de sittende i små bur kan de faktisk få beinskjørhet osv. Åssen liv ere egentlig å bare sitte sammenkrøllet i et bur da?  Det er også viktig å la de få andre kanin venner. De må jo da selvsakt være kastrerte/steriliserte. Sundt kosthold er å viktig. Fri tilgang til høy og litt pelets skal de ha. (oxbow feks) Nå gleder jeg meg bare til at de blir gode venner, og det er de i ferd med å bli alt.  😃

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

heidijh

heidijh

27, Sr-Aurdal

27 r gammal jente som er gift med verdens beste mann. Vi bor i vakre, varierte Valdres. Livet bestr av hund og hest. Hundekjring har vi tatt en liten pause i fra. Men der kommer vi sterkere tilbake om et par r. Jeg er ingen klpper p skrive, har en mild grav av dysleksi og i tillegg var skole no tull. Men jeg har drmmer, mange drmmer. Jobber som bare det for f oppfylt noen av vres/mine drmmer.

Kategorier

Arkiv

hits