Mange som ikke burde ha hund ja.

http://www.p4.no/story.aspx?id=626792

Det stemmer en hel del.. Har alt for mange eksempler.  Folk som ikke har kontroll på bikkjene sine feks. Slipper de løse i tide og utide."jammen han er jo så liten" spiller ingen rolle for min del, hund er hund..  Behandler de som de skulle ha vært mennesker. Er nesten sånn at jeg faktisk er mer redd for å møte på en liten hund enn en stor en. 😜 Selvfølgelig,  bikkjene mine de er jo "unga" mine, men de sover på gulvet/egen seng, de får trekke på tur, løpe løse (på forsvarlige områder) de spiser bikkjemat, kraftfôr av god kvalitet med rått kjøtt, i matskåla si på gulvet.. De får hjernetrim og masse kos og kjærlighet.. 😀
Alt med måte..

2 kommentarer

Linda&Rasmus

27.10.2015 kl.14:37

Enig! Og altfor mange skaffer seg en valp uten ha lest en dyt om hundehold p forhnd, for ikke snakke om at de ikke tenker p at den blir stor eller at den skal vre med i 10-15 r. Jeg anser sm hunder som nesten skumlere, jeg! Dessverre har det blitt slik at mange skaffer seg en liten hund som "tilbehr"! Leser mye p forskjellige forum, og der ser jeg mye skremmende! Ha en fin ny uke :)

heidijh

27.10.2015 kl.21:47

Helt enig med deg. Ha en fin uke du ogs :)

Skriv en ny kommentar

heidijh

heidijh

27, Sr-Aurdal

27 r gammal jente som er gift med verdens beste mann. Vi bor i vakre, varierte Valdres. Livet bestr av hund og hest. Hundekjring har vi tatt en liten pause i fra. Men der kommer vi sterkere tilbake om et par r. Jeg er ingen klpper p skrive, har en mild grav av dysleksi og i tillegg var skole no tull. Men jeg har drmmer, mange drmmer. Jobber som bare det for f oppfylt noen av vres/mine drmmer.

Kategorier

Arkiv

hits