Hundehelg og planlegging..

Fy flate. Helga har vært fylt med mye hund og masse nye innputt. Vi begynner å bli klare for å begynne med hundekjøring igjen.. Vært på hundekjører seminar.  Aaron burmeister kan virkelig sakene sine om fôring og trening. Marcos hadde foredrag om å overvintre på Svalbard..  Fy fader, jeg har enda en ting jeg vil gjøre før jeg blir for gammal. Overvintre på Svalbard. Lista mi begynner å bli lang nå.. Men jeg er gira på å  oppleve nye ting, spennende ting,  og no nytt. Mille hadde å foredrag om sine turer. Sibir til Canada.. 6mnd ute. Fy fader, dama er rå.. Lars Monsen blir bare en smågutt i forhold.. Haha. 

Vi skulle egentlig på hundekjører middag på lørdagskvelden og til Elin og Robert Sørlie på søndag for å planlegge Alaskatur. Men fikk en telefon om at bestemor hadde fått en stor hjerneblødning. Så planene blei litt endret. Vi droppa middagen og dro heller til Elin og Robert på kvelden. I dag, søndag har tiden gått med på å vente på telefon ang bestemor. Har tilbragt dagen hos min søster og i morgen drar vi avgårde til sykehuset for å  se åssen det er med bestemor før turen går hjem til Valdres igjen. For en helg.. 


Poivo på snei, med ny sele.. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

heidijh

heidijh

27, Sør-Aurdal

27 år gammal jente som er gift med verdens beste mann. Vi bor i vakre, varierte Valdres. Livet består av hund og hest. Hundekjøring har vi tatt en liten pause i fra. Men der kommer vi sterkere tilbake om et par år. Jeg er ingen kløpper på å skrive, har en mild grav av dysleksi og i tillegg var skole no tull. Men jeg har drømmer, mange drømmer. Jobber som bare det for å få oppfylt noen av våres/mine drømmer.

Kategorier

Arkiv

hits