En god gjerning :)

Mitt første innlegg, og jammen har jeg gjort en god gjerning i dag sammen med naboen. 

Søndag leste jeg om  at det var kommet mange flyktninger inn på valdres høyfjellshotell.  Noe jeg syns er et kjempe bra tiltak. Det å åpne opp hotellet på den måten syns jeg er helt enestående. Jeg har hele tiden følt på det at jeg har så lyst til å hjelpe disse stakkars folkene med et eller annet. Så gubben og jeg ryddet klesskapet.. Det blei ganske mye klær.. Naboen gjorde det samme og vi bestemte oss for å dra avgårde og levere det i dag. Vi hadde en liten stopp innom europris for å kjøpe inn litt tegneblokker og fargestifter til barna. 

Jeg syns så utrolig synd på disse folka, hva de har vært igjennom er helt fjernt for oss. Jeg har så lyst til å gjøre mer. Hjelpe til med ett eller annet. Blir nok til å sende noen mail i morgen.   

Ellers har jeg vært småbekymra for ene ponnien, som ikke er min. Syns ho har liggi litt mye i dag etter at jeg kom hjem fra jobb. Ikke noe annet som tilsier at noe skal være gæli, matlyst, pumper, rumler i magen, ikke feber, ikke varme høver,  like blid og humrer. Alikevel litt engstelig. Tok ho med på en gå tur i sta, og skal opp å sjekke igjen i natt.  krysser fingra.. 

Nå ere natta, ny dag med nye muligheter i morgen. 😃 god natt.  
Bildet er fra i fjor sommer. Den røde ponnien er min. Den hvite er min venninne sin. 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

heidijh

heidijh

27, Sør-Aurdal

27 år gammal jente som er gift med verdens beste mann. Vi bor i vakre, varierte Valdres. Livet består av hund og hest. Hundekjøring har vi tatt en liten pause i fra. Men der kommer vi sterkere tilbake om et par år. Jeg er ingen kløpper på å skrive, har en mild grav av dysleksi og i tillegg var skole no tull. Men jeg har drømmer, mange drømmer. Jobber som bare det for å få oppfylt noen av våres/mine drømmer.

Kategorier

Arkiv

hits